Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2011

.Αγόρι ή κορίτσι;


Στο άκουσμα της εγκυμοσύνης ένα από τα πρώτα πράγματα που περνούν από το μυαλό των υποψήφιων γονιών είναι το φύλο του μωρού. Μια ειδική εξέταση αίματος έρχεται να δώσει απάντηση σε αυτό το ερώτημα με τα πρώτα αποτελέσματα να είναι άκρως ενθαρρυντικά, υποστηρίζουν επιστήμονες στις Η.Π.Α.. Το μόνο που χρειάζεται είναι λίγο αίμα από τη μητέρα και η εγκυμονούσα να διανύει την 7η εβδομάδα της κύησης.
Το τεστ διατίθεται ήδη στην ευρωπαϊκή αγορά και σε σύνολο 6 χιλ. αποτελεσμάτων το 98% των προβλέψεων έχει δώσει με ακρίβεια το φύλο του παιδιού.
«Οποιαδήποτε εφαρμογή του πριν την 7η εβδομάδα κάνει τα αποτελέσματα του τεστ αναξιόπιστα. Ουσιαστικά με αυτή την εξέταση το ζευγάρι μαθαίνει το φύλο του παιδιού τουλάχιστον ένα μήνα νωρίτερα, γεγονός που βοηθάει αρκετά στον προγραμματισμό», αναφέρει η Αμερικανική Ιατρική Ένωση.
Πηγή zougla gr
Tο άρθρο το θεώρησα ενδιαφέρον δεν έκανα καμία αλλαγή και είναι ατόφιο από την πηγή πράγματι είναι πολύ ενδιαφέρον. Αν και θεωρώ πως γερό να είναι και ότι να ναι . Αγόρι κορίτσι το ίδιο θα το αγαπάτε το μόνο που θα αλλάζει είναι η κατασκευή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου