Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

Κατερίνα Καραβάτου: Μπήκε στον ένατο μήνα


Η πάντα αυθόρμητη παρουσιάστρια, Κατερίνα Καραβάτου, τις τελευταίες ήμερες αυτοσαρκάζεται συνεχώς και γελάει με τον εαυτό της, καθώς οι κινήσεις της καθημερινότητας δεν της «βγαίνουν» πλέον με την ίδια ευκολία. Παιδεύεται αρκετά και νιώθει ότι πουθενά μέσα στο όμορφο σπίτι της δεν μπορεί να βολευτεί.
Ο σύζυγός της, Κρατερός Κατσούλης, κάτι παραπάνω από στοργικός και περιποιητικός, εφευρίσκει συνεχώς νέες πατέντες, για να ευχαριστήσει την Κατερίνα, επιστρατεύοντας καναπέδες, μαξιλάρες, πολυθρόνες και τραπεζάκια.
Μοιάζουν τόσο αγαπημένοι και τόσο ανυπόμονοι και οι δύο, καθώς αγωνιούν να αντικρίσουν το προσωπάκι της κόρης τους!
Διανύοντας ήδη τον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της, η παρουσιάστρια έχει πάρει ως τελευταίες ημερομηνίες γέννησης το τριήμερο 20-22 Σεπτεμβρίου. Η μικρή, δηλαδή, θα είναι Παρθένος, κάτι που ενθουσιάζει την Αιγοκερίνα μαμά, καθώς, ως ζώδιο της Γης, θεωρεί ότι θα έχουν άψογη επικοινωνία μεταξύ τους. Κατάφερε, πάντως, να ελέγχει το βάρος της, κι έτσι, σε φυσιολογικό πλαίσιο, έχει πάρει περίπου 10 κιλά.
Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Κατερίνα την ώρα που επέστρεφε από
 τον γυναικολόγο της, Μανώλη Καπετανάκη, ο οποίος τη διαβεβαίωσε ότι το έμβρυο χαίρει άκρας υγείας και ότι όλα θα πάνε καλά. Η μέλλουσα μαμά συνεχίζει τα μαθήματα ανώδυνου τοκετού, ενώ παράλληλα βάζει τις τελευταίες «πινελιές» στο δωμάτιο της μικρής. Οι γονείς επέλεξαν να μην «πνίξουν» το δωμάτιο της κόρης τους στο ροζ, τοποθετώντας υπέροχες ταπετσαρίες που του προσδίδουν γλυκύτητα και γαλήνια αύρα.
Επίσης, στις αποκλειστικές φωτογραφίες που δημοσιεύονται, μπορεί κανείς εύκολα να αντιληφθεί πως η Κατερίνα άλλαξε το ύφος και το χρώμα των μαλλιών της. Υπεύθυνος για αυτή την αλλαγή είναι ο hair and make up artist Πάνος Καλλίτσης. Χρησιμοποιώντας φυτικές βαφές χωρίς αμμωνία, κατάλληλες για τις εγκύους, έδωσε στα μαλλιά της καστανόξανθες φυσικές ανταύγειες που ξεκινούν πιο σκούρες στη ρίζα και κλιμακωτά «ανοίγουν» στις άκρες. Το πείραμα ενθουσίασε τη μέλλουσα μαμά, η οποία, μάλιστα, σκέφτεται να υιοθετήσει το χρώμα και μετά τον τοκετό.
Σε ό,τι αφορά στα τηλεοπτικά της καθήκοντα, το μόνο σίγουρο αυτή τη στιγμή είναι ότι η Κατερίνα θα επιστρέψει στο «Κους – Κους» τον Νοέμβριο και αφού περάσει τουλάχιστον έναν μήνα κοντά στο νεογέννητο.
ΠΗΓΗ http://www.zougla.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου