Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2011

Συγκέντρωση και πορεία της ΠΑΣΥΝΟ-ΕΣΥ


Εικοσιτετράωρη απεργία προκήρυξε για την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου η ΠΑΣΥΝΟ-ΕΣΥ, τα μέλη της οποίας θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση στο Πολυτεχνείο (10:00 π.μ.) και πορεία διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Υγείας.
Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους: «Από τη στιγμή που η δημόσια υγεία παύει να θεωρείται αυτονόητο κοινωνικό αγαθό και οι λειτουργοί της αντιμετωπίζονται από την κυβέρνηση ως μίασμα που χρήζει άμεσης εξόντωσης, οι Νοσηλευτές αποφάσισαν να παλέψουν για τη ζωή και την αξιοπρέπειά τους.
Η μάχη που δίνουμε είναι στην κυριολεξία μάχη επιβίωσης, μιας και η πλειοψηφία των συναδέλφων με τα νέα μέτρα έχουν πλέον γονατίσει, αδυνατώντας να εκπληρώσουν ακόμα και τις στοιχειώδεις οικονομικές τους υποχρεώσεις.
Τη στιγμή που η νομιμοποίηση της ινδικής κάνναβης αποτελεί μεγαλύτερη προτεραιότητα για την κυβέρνηση από την αποτροπή της ρήξης του κοινωνικού ιστού και τον εξευτελισμό εκατομμυρίων συμπολιτών μας, θεωρούμε ότι δεν έχουμε τίποτε άλλο να περιμένουμε πλέον.
Ήρθε η ώρα να ανατρέψουμε τις πρακτικές του ομίλου των εντολοδόχων, που τείνουν να μας μετατρέψουν σε άβουλα όντα χωρίς νεύρο, χωρίς συνείδηση και χωρίς φιλότιμο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου