Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΤΣΙΧΛΑΣ.


Και όμως η τσίχλα είναι ανθυγιεινή για τον οργανισμό ή πιο συγκεκριμένα σε υπερβολική κατανάλωση μπορεί να γίνει επικίνδυνη για τον οργανισμό μας. Γερμανοί επιστήμονες υποστήριξαν ότι ότι γλυκαντικές ύλες οι οποίες διαθέτει η τσίχλα, είναι πιθανό να προκαλέσει γαστρεντερολογικές διαταραχές. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι μια γλυκαντική ύλη εμπεριέχει καθαρτική ιδιότητα. Σε έρευνες στο Πανεπιστήμιο του Βερολίνου που έγιναν σε έναν άντρα και μία γυναίκα, δοκιμάζοντας 15-20 τσίχλες σορβιτόλης την ημέρα, ως αποτέλεσμα είχε η μεν κοπέλα υπέφερε από διάρροια και πόνους στην κοιλιά και έχασε 11 κιλά σε 8 μήνες, ενώ ο άντρας έχασε 22 κιλά σε έναν χρόνο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου