Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

ΒΑΛΙΑ ΓΥΦΤΟΔΗΜΟΥ: ΜΙΑ ΣΤΑΛΑ ΟΥΡΑΝΟΣ…


·         Ότι αξίζουμε παίρνουμε;
Αν κάτι το αξίζουμε και προσπαθήσουμε ναι τότε θα το πάρουμε, τίποτα δεν μας χαρίζεται. Θέλεις ουρανό θα τον έχεις… Και μέσα από τον πάτο βγαίνει πιο δυνατός, για παράδειγμα αν αυτό που περνάει σήμερα η Ελλάδα, αν τα καταφέρει και βγει κάποτε από την όλη αυτή δύσκολη κατάσταση θα βγει πιο δυνατή και σκληρή και είναι υπέρ, ένα μάθημα. Θα μάθουμε τα λάθη που μας οδήγησαν εδώ, καταφέραμε να βγούμε από έναν πόλεμο και τώρα πνιγόμαστε σε μια κουταλιά νερό.
·         Γυρίζουμε στο βιβλίο και μας λες την συνέχεια.
Η Αγνή δέχεται το θάνατο του Φίλιππου και συνεχίζει το έργο του, Σπουδάζοντας ψυχολογία και ανοίγοντας ένα συμβουλευτικό κέντρο. Εκεί γνωρίζει τον Στάθη τον οποίο δεν τον γνωρίζει και φυσικά δεν γνωρίζει πως είναι θείος της.
·         Πως εμφανίζεται στην ζωή της;
Η Αγνή έψαχνε έναν γιατρό για το κέντρο που άνοιξε και τυχαία παρουσιάζεται ο Στάθης. Συγχρόνως οι εξελίξεις «τρέχουν» διότι ο Αλέξανδρος μαθαίνει πως δεν είναι αδέλφια με την Αγνή, του εξομολογείτε ο πατέρας του πως είναι υιοθετημένος . Ο πατέρας της Αγνής αφού αποκαλύπτεται η αλήθεια παθαίνει εγκεφαλικό και καταλήγει στα χέρια της κόρης του. Η κοπέλα πηγαίνει και εξομολογείτε στον Στάθη τι της συνέβη και εκείνος καταλαβαίνει πως έχει απέναντί του την ανιψιά του.
·         Η κατάληξη της ιστορίας τελειώνει όπως άρχισε;
 Ακριβώς βλέπουμε πως η Φιλιώ δικαιώνεται μαθαίνοντας η κόρη της όλη την αλήθεια από τον αδελφό της και συγχρόνως η οικογένεια της ενώνεται. Αλλά μας έχει μείνει ο Αλέξανδρος που είναι πληγωμένος διότι πιστεύει ότι τον έχει προδώσει η Αγνή, εκεί όμως εμφανίζεται η κουβερνάντα της κοπέλας η οποία του λέει την αλήθεια. Οπότε ο Αλέξανδρος γυρίζει στην Αγνή και κάπου εδώ η μοίρα σταματάει να του χτυπά και να τους βασανίζει και χαίρονται τον έρωτα τους.
·         Ξαναγυρίζουμε στην μοίρα και καταλήγουμε;
Φυσικά και συγκεκριμένα βλέπουμε πως η μοίρα δέχεται την ήττα της. Άμα παλέψεις για την ζωή σου μπορείς να την κερδίσεις.
·         Περίμενες την επιτυχία που θα σημείωνε το βιβλίο και πως σου φαίνεται όλο αυτό;
Προσπαθώ να είμαι αποστασιοποιημένη με όλο αυτό. Δεν το πιστεύω ότι το έχω γράψει εγώ. Είναι μια κατάθεση και πάω παρακάτω.
 ·         Διαγράφεις από την ζωή σου;
Ναι πολλές φορές και στην συνέχεια πάω παρακάτω, κλαίω, γελάω το πίνω όλο το ποτήρι… Μόνο έτσι μπορείς να προχωρήσεις.
·         Στη ζωή της η Βάλια;
Είμαι παντρεμένη , δεν έχω παιδιά θα ήθελα να κάνω τα αγαπάω. Διαβάζω πολύ μου αρέσει με ηρεμεί και γενικότερα αυτή την χρονική περίοδο θα βρίσκομαι σε κάποια καταστήματα για να υπογράφω βιβλία.
·         Τι πιστεύεις πως μένει στην ζωή μας;
Η αγάπη, την δίνεις και την παίρνεις και όταν φύγεις αυτή θα μείνει, θα την έχεις αφήσει πίσω σου.
·          Τι είναι για σένα η ζωή;
Θεωρώ πως είναι η ανιδιοτελής και ειλικρινή προσφορά όχι η αγάπη. Ζωή είναι προσφορά…
·         Θεωρείς πως έχεις διαπράξει αμαρτία ;
Άθελα μου ναι…
·         Πολιτική τη γνώμη σου για την όλη κατάσταση;
Αρχικά 28η  Οκτωβρίου δεν έπρεπε να σταματήσει η παρέλαση, δεν θεωρώ τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας προδότη με την σημερινή κυβέρνηση μπορούμε να μιλήσουμε για μια εκλαϊκευμένη δημοκρατία.
·         Οι Γερμανοί ξανά έρχονται ;
Τους φωνάξαμε, αυτοί καλά κάνουν εξυπηρετούν τα συμφέροντα της χώρας τους. Εμείς τι κάνουμε, έχουμε τόσο ορυκτό πλούτο. Η χώρα μας θα μπορούσε αν υπήρχε ηγέτης να ήταν μία δεύτερη Ελβετία, αλλά εδώ έχουμε ένα χρεοκοπημένο σύστημα.
·         Παραίτηση του Πρωθυπουργού ή εκλογές;
Την χρονική στιγμή αυτή θέλουμε την 6η  δόση και όχι εκλογές ας έχουμε μία οικουμενική κυβέρνηση και μετά ας κάνουμε εκλογές.
·         Αντιπολίτευση η άποψη σου;
Αν και προέρχομαι από μία αριστερή ιδεολογία δυστυχώς απογοητεύομαι η αριστερά έχει μείνει στο 70.
·         Αυτή τη στιγμή πιο κόμμα ή ιδεολογία ή πολιτικός σε εκφράζει;
Η Δημοκρατική Αριστερά του Φώτη Κουβέλη, πάντα ήταν μία ενιαία αριστερά.
·         Η Ελλάδα θα παραμείνει στο ευρώ;
            Εκβιαστικά ναι, το συμφέρον της Ελλάδας  για να γίνει επανεκκίνηση της οικονομίας της  είναι να γυρίσει στην δραχμή. Και να χρεοκοπήσουμε τι έγινε τα έχουμε χάσει όλα, θα σηκωθούμε ξανά στα πόδια μας όπως επί Τρικούπη.
·         Πιο είναι το λάθος του Πρωθυπουργού;
Δεν έδηξε διπλωματία δεν χρησιμοποίησε το τελευταίο του χαρτί εκβιασμός στον εκβιασμό αφήστε μας να χρεοκοπήσουμε. Δεν φταίει μόνο ένας υπάρχει υπουργικό συμβούλιο.
·          






                               

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου