Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2011

Η… λαμπερή πρεμιέρα του Λάμπη Λιβεριάτου


Με ιδιαίτερη επιτυχία στέφθηκε η πρεμιέρα του Λάμπη Λιβιεράτου και της Ντιάνας Ζαχαριάδου στο «Envy live Stage» στο Μαρούσι.
Οι πόρτες του γνωστού αθηναϊκού μαγαζιού άνοιξαν στις 23:00 το βράδυ της Παρασκευής και μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου πλήθος κόσμου διασκέδασε με τις παλιές επιτυχίες του τραγουδιστή, καθώς και με τα καινούργια του τραγούδια, που έχουν αρχίσει να ακούγονται από τα μεγαλύτερα ραδιόφωνα της χώρας.
Πρώτη στη σκηνή του «Envy live Stage» εμφανίστηκε η Ντιάνα Ζαχαριάδου, η οποία έθελξε με τη λαϊκή φωνή της τους θαμώνες, οι οποίοι προηγουμένως είχαν… προθερμανθεί μουσικά με τα τραγούδια που επέλεγαν οι dj’s .
Τη… σκυτάλη αμέσως μετά τη φερέλπιδα τραγουδίστρια πήρε ο Λάμπης Λιβιεράτος, ο οποίος έκανε την εμφάνισή του στη σκηνή, τραγουδώντας την παλιά του επιτυχία «Μπαμ και κάτω», ενώ στη συνέχεια ερμήνευσε, πέρα από τα δικά του τραγούδια, και άλλων καλλιτεχνών.
Στις δηλώσεις που έκανε ο Λιβιεράτος, στο καλωσόρισμά του προς τον κόσμο, χαρακτήρισε «ένα μεγάλο σπίτι το Envy live Stage».
Οι εμφανίσεις του γνωστού τραγουδιστή και της Ντιάνας Ζαχαριάδου θα συνεχίζονται κάθε Παρασκευή και Σάββατο.
http://www.zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου