Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

HOME ALONE ( ΜΟΝΟΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ )

Μικροί μεγάλοι όλοι γνωρίζουμε τις  χριστουγεννιάτικες περιπέτειες του Κέβιν που είναι ξεκαρδιστικές και δίνουν το μήνυμα της φιλίας και της αγάπης . Το HOME ALONE ή ελληνικά ΜΟΝΟΣ ΣΤΟ ΣΠΊΤΙ αποτελείται από τέσσερα μέρη δηλαδή τέσσερις ταινίες. 
                                                                                      
Όλα ξεκινούν όταν η οικογένεια του Κέβιν φεύγει βιαστικά για τις χριστουγεννιάτικες διακοπές και ξεχνάνε τον τιμωρημένο Κέβιν στην σοφίτα.  Στη συνέχεια βλέπουμε τον μικρό πιτσιρικά να προσπαθεί με το δικό του μοναδικό τρόπο να αποτρέψει την ληστεία των δυο "υγρών διακριτών  όπως ονόμαζαν τον εαυτό τους στο σπίτι του. Στο δεύτερο μέρος συναντάμε τον Κέβιν στην Νέα Υόρκη λόγο της λάθους πτήσης που επιβιβάστηκε το αεροπλάνο αντί για Μαϊάμι πήγε Ν.Υ. Ολομόναχος και πάλι την παραμονή των Χριστουγέννων προσπαθεί να αποτρέψει την ληστεία σε μεγάλο μαγαζί παιχνιδιών που οι εισπράξεις θα πήγαιναν για φιλανθρωπικό σκοπό.
Να σημειώσουμε ότι μόνο στο HOME ALONE 1,2 ερμηνεύει τον ρόλο του Κέβιν ο Macaulay Culkin, ο ξανθός πιτσιρικάς με τα γαλάζια μάτια , που πλέον είναι 31 χρονών και μόνο πιτσιρικάς δεν είναι.
                                                                                 
Παρ όλα αυτά υπάρχουν και τ αλλά δυο μέρη στο τρίτο μέρος πρωταγωνιστής είναι ο μικρός Άλεξ ο οποίος μπλέκει σε περιπέτειες λόγω κάποιας λάθος παραλαβής αποσκευών στο αεροδρόμιο παίρνει ένα τσιπ που ανήκει σε μια ομάδα τρομοκρατών. Και στο τέταρτο και τελευταίο μέρος βρίσκουμε τον Κέβιν να είναι φιλοξενούμενος στο διαμέρισμα της ερωμένης του πατέρα του και να μπλέκει σε νέες περιπέτειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου