Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

Βέρα βρέθηκε μετά από 16 χρόνια σε κήπο με καρότα




Σουηδέζα βρίσκει τη βέρα της κατά τη διάρκεια της συγκομιδής των λαχανικών
Μια Σουηδέζα ξαναβρήκε τη βέρα του γάμου της ανέλπιστα μετά από 16 χρόνια. Την ανακάλυψε...
Ένα καρότο στον κήπο της ξανάφερε στη Σουηδέζα τη βέρα του γάμου της που είχε χάσει πριν από 16 χρόνια. Η Λένα Πάλσον είχε χάσει τη βέρα της που ήταν από λευκόχρυσο το 1995, όταν την είχε τοποθετήσει στην κουζίνα της για να ψήσει, διηγείται η εφημερίδα Dagens Nyheter. Η οικογένειά της έψαξε το γαμήλιο δαχτυλίδι μάταια παντού, και μάλιστα ξηλώνοντας ακόμα και τις σανίδες του πατώματος στο αγρόκτημά τους στη Βόρεια Σουηδία. Τον περασμένο Οκτώβριο η Πάλσον βίωσε μια τεράστια έκπληξη. Κατά τη συγκομιδή των λαχανικών στον κήπο βρήκε κολλημένη πάνω σε ένα καρότο τη βέρα της.
Η οικογένεια πιστεύει ότι το δαχτυλίδι ανακατεύτηκε μαζί με τα απορρίμματα πατάτας, τα οποία πετάχτηκαν στο σωρό από κοπριά ή χρησιμοποιήθηκαν ως τροφή για τα πρόβατα. Διότι, τόσο το κοπρόχωμα όσο και η κοπριά χρησιμοποιείται από την οικογένεια ως λίπασμα για τον λαχανόκηπο. Ωστόσο, το δαχτυλίδι δεν κάνει πια στην Πάλσον, η οποία θέλει να το χρησιμοποιήσει. «Είχα χάσει κάθε ελπίδα, τώρα ξαναβρήκα τη βέρα μου και θέλω να μπορώ να τη χρησιμοποιήσω», εξομολογήθηκε.
http://de.nachrichten.yahoo.com/ehering-16-jahren-gartenkarotte-wiedergefunden-151450437.html
de.nachrichten.yahoo.com
Eine Karotte in ihrem Garten hat einer Schwedin ihren vor 16 Jahren verlorenen Ehering wiedergebracht. Lena Paahlsson habe den Weißgoldring seit 1995 vermisst, als sie ihn in ihrer Küche zum Backen abgelegt habe, beichtet die Zeitung "Dagens Nyheter". Ihre Familie habe darauf überall vergeblich nach...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου