Παρασκευή, 18 Ιανουαρίου 2013

ΣΠΙΡΟΥΛΙΝΑ.



Πρόκειται για ένα φύκι του γλυκού νερού, πλούσιο σε βιταμίνες, μέταλλα και αντιοξειδωτικά, ενώ θεωρείται εξαιρετική πηγή φυτικής πρωτεΐνης υψηλής βιολογικής ποιότητας (60-70% περιεκτικότητα). Χαρίζει τόνωση και ενέργεια, ενώ μπορεί μακροπρόθεσμα και λόγω της υψηλής περιεκτικότητας σε αμινοξέα να βοηθήσει στο αδυνάτισμα, τη μείωση της όρεξης και την ενδυνάμωση του μυϊκού ιστού. Περιέχει σίδηρο 28 φορές παραπάνω από το σπανάκι. Είναι πλούσια σε β- καροτίνη βιταμίνη Ε και Β12.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου