Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

ΛΕΥΚΗ ΜΕΡΕΝΤΑ ΜΕ ΚΑΡΥΔΑ.



ΥΛΙΚΆ :
100 γρ. λευκή κουβερτούρα
150 γρ. βιτάμ ή βούτυρο
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
2 κουταλιές ζάχαρη άχνη
 4 κουταλιές τριμμένη καρύδα
ΔΙΑΔΥΚΑΣΊΑ : λιώνουμε σε μπεν μαρι την λευκή κουβερτούρα και το βούτυρο ή το βιτάμ . Σ ένα άλλο μπολ ρίχνουμε το ζαχαρούχο γάλα και κοσκινίζουμε την άχνη ζάχαρη. Προσθέτουμε 3 κουταλιές τριμμένη καρύδα, τα αναμιγνύουμε όλα μαζί. Ρίχνουμε μετα και την κουβερτουρα με το βιταμ και τ αναμειγνύουμε όλα μαζί. Πάνω ρίχνουμε την υπόλοιπη τριμμένη καρύδα. Τα αφήνουμε λίγο να κρυώσει το ρίχνουμε σ ένα βαζάκι και το βάζουμε στο ψυγείο.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΊΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΌΡΕΞΗ.
Φίλιππας Γκικουρίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου