ΥΛΙΚΆ
:
100
γρ. λευκή κουβερτούρα
150
γρ. βιτάμ ή βούτυρο
1
κουτί ζαχαρούχο γάλα
2
κουταλιές ζάχαρη άχνη
4 κουταλιές τριμμένη καρύδα
ΔΙΑΔΥΚΑΣΊΑ
: λιώνουμε
σε μπεν μαρι την λευκή κουβερτούρα και το βούτυρο ή το βιτάμ . Σ ένα άλλο μπολ
ρίχνουμε το ζαχαρούχο γάλα και κοσκινίζουμε την άχνη ζάχαρη. Προσθέτουμε 3
κουταλιές τριμμένη καρύδα, τα αναμιγνύουμε όλα μαζί. Ρίχνουμε μετα και την
κουβερτουρα με το βιταμ και τ αναμειγνύουμε όλα μαζί. Πάνω ρίχνουμε την
υπόλοιπη τριμμένη καρύδα. Τα αφήνουμε λίγο να κρυώσει το ρίχνουμε σ ένα βαζάκι
και το βάζουμε στο ψυγείο.
ΚΑΛΗ
ΕΠΙΤΥΧΊΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΌΡΕΞΗ.
Φίλιππας
Γκικουρίας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου