Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

ΣΤΡΙΠΤΙΖ...


Επειδή θέλουμε να βγούμε να ξεσκάσουμε βρε παιδί μου, να πάμε κάπου καλά να το ευχαριστηθούμε και οικονομικά για να μην ξεχνιόμαστε , κάνουμε λόγο για την θεατρική παράσταση στριπτίζ που από την Πέμπτη 1 Νοεμβρίου και κάθε Πέμπτη στις 9:00 θα μπορούμε να την απολαύσουμε στο θέατρο Νueva Trova στο μοναστηράκι .Οπότε μην την χάσει κανένας...!

Παίζουν.....Γιάννης Δρίτσας- Μαρία Γουλά

Video guest...Γιώργος Χρανιώτης

Σκηνοθεσία… Πέπη Μοσχοβάκου Κείμενο…. Χάρης Μπόσινας 

Τιμή εισιτηρίου…12 Εuro (Περιλαμβάνει ποτήρι κρασί ή μπύρα)

Ώρα έναρξης: 9 το βράδυ

Τηλ/νο κρατήσεων:698.00.911.50

Νueva Τrova Αθηνάς & Βλαχάβα 9 – Μοναστηράκι
(Μετρό… σταθμός Μοναστηράκι)



ΥΠΟΘΕΣΗ

Η Σαλώμη πέταξε τα εφτά πέπλα της και ζήτησε το κεφάλι του Ιωάννη σε έναν ασημένιο δίσκο. Η Dita Von Tesse χόρεψε σχεδόν γυμνή σε ένα τεράστιο ποτήρι σαμπάνιας και κέρδισε τον Marilyn Manson. 

Η Μαρία, πρώην δικηγόρος, παρατημένη από τον παρά λίγο άντρα της, χορεύει γυμνή σε ένα μπαρ της Καλαμάτας, για να μη μάθει ο πατέρας της ότι τους παίρνουν το σπίτι. Συνένοχος της και… χορογράφος ο Γιάννης, ένας πρώην συμμαθητής της, πρώην ανεκπλήρωτος έρωτας και πρώην πολλά υποσχόμενος. Οι δυο τους χορεύουν γυμνοί, μέχρι ν’ αγγίξουν οι ψυχές τους. Και ξαφνικά η Μαρία ανακαλύπτει ότι «…οι κότες πετάνε». Στην Ελλάδα της κρίσης και της σύγκρουσης μια γυναίκα αποφασίζει να πετάξει τα ρούχα της και όσα την εγκλωβίζουν και να πηδήξει το φράχτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου