Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

Σινεμά.


Το Κάλεσμα.

Υπόθεση.
Η ταινία του Τζέιμς Γουάν (Saw - Σε βλέπω) θρίλερ βασισμένο σε πραγματική ιστορία που περιγράφει πώς οι διεθνούς φήμης ερευνητές μεταφυσικών γεγονότων, Εντ και Λορέιν Γουόρεν, βοήθησαν μια οικογένεια που στοιχειωνόταν από μια σκοτεινή παρουσία, σε μια απομονωμένη φάρμα. 
Η Λορέιν Γουόρεν, στα ογδόντα της πλέον, εξακολουθεί να θυμάται πολύ καλά το σπίτι των Πέρον. Αποκαλύπτει ότι με το που μπήκε μέσα, κατάλαβε αμέσως ότι ήταν στοιχειωμένο.

Τρόμου, Θρίλερ 2013, ΗΠΑ, Έγχρωμη, 
Διάρκεια: 112'



Ο Τελευταίος Εξορκισμός 2

Υπόθεση.
Σε συνέχεια της πρώτης ταινίας, η Νελ Σουίτζερ προσπαθεί να ξαναχτίσει τη ζωή της, μετά τα τραγικά γεγονότα. Εντελώς τραυματισμένη, δεν μπορεί να θυμηθεί κομμάτια της ζωής της από τους τελευταίους μήνες, παρά μόνο ότι είναι ο τελευταίος επιζών της οικογένειάς της. Αν και η ίδια προσπαθεί να ξαναχτίσει τη ζωή της, δεν μπορεί να αγνοήσει τους τρομερούς εφιάλτες ή να αρνηθεί το γεγονός ότι ακούει φωνές και ότι βλέπει και αισθάνεται πράγματα που κανείς άλλος δεν μπορεί. Ξέρει ότι κάτι πάει εντελώς λάθος και μια σκοτεινή δύναμη την κυριεύει, χωρίς να μπορεί να την ελέγξει.

Τρόμου, Θρίλερ 2013, ΗΠΑ, Έγχρωμη, 
Διάρκεια: 88'

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου