Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

ΜΑΚΙΓΙΑΖ.

ΟΙ ΤΆΣΕΙΣ ΤΟΥ ΧΕΙΜΏΝΑ...


  • Κόκκινο κραγιόν: Κι όμως κορίτσια φέτος μην φοβηθείτε να φορέσετε επιτέλους το κόκκινο κραγιόν που έχετε αγοράσει εδώ και ένα χρόνο και διστάζετε να το φορέσετε για να μην χαρακτηριστείτε υπερβολικές. Φέτος οι σημαντικότεροι σχεδιαστές μόδας θέλουν να φοράμε κόκκινο κραγιόν, με την προϋπόθεση ότι το υπόλοιπο λουκ, θα είναι διακριτικό, σε ήπιους τόνους.
  • Μαύρη γραμμή: Φέτος θα πρωταγωνιστήσει η μαύρη έντονη γραμμή eyeliner στις βραδυνές σας εξόδους. Για ακόμα πιο μοντέρνο λουκ προτιμήστε φαρδιές γραμμές που ανοίγουν προς τα έξω δημιουργώντας ένα πιο δραματικό αποτέλεσμα.

  • Το εναλλακτικό smoky look : Μέχρι τώρα χρησιμοποιούσαμε μαύρο μολύβι και σκουρες σκιές σε μαύρο και γκρι χρώμα για να δημιουργήσουμε το γνωστό και" πατροπαράδοτο" smoky. Τώρα λοιπόν παίζουμε με τα χρώματα χρησιμοποιώντας πράσινο, μοβ, μπρονζε, εφαρμόζοντας τα με τον τρόπο του smoky.  
  • Έμφαση στα ζυγωματικά: Στην άκρη όλα τα ματ ρουζ. Διαλέγουμε όποιο χρώμα είναι πιο φωτεινό και τονίζουμε τα μαγουλά μας .
  • Το νέο γαλλικό μανικιούρ: Όλες γνωρίζαμε το γαλλικό που στην άκρη του νυχιού τελείωνε με τον λεγόμενο " ασβέστη". Ε λοιπόν τέλος τώρα στο τελείωμα του νυχιού εφαρμόζουμε μαύρο χρώμα.                                                

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου