Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΤΣΙΡΟΣ : zήτησα συνειδητά από την αυτοδιοίκηση να είμαι ανεξάρτητος κομμάτων…


Πήγαμε να δούμε, είμαστε συνειδητοποιημένοι και δεν θέλουμε να μας κοροϊδεύουν μπροστά στα μάτια μας. Βρεθήκαμε και εμείς στο Δημαρχείο Γαλατσίου χωρίς να μας περιμένουν για να δούμε τι έχει υλοποιηθεί από όσα μας έχουν πει, τι θα κάνουν ακόμα και μια γενικότερη ματιά για τα πολιτικά. Με καθαρό βλέμμα που στοχεύει μέσα στα μάτια ο Κυριάκος Τσίρος Δήμαρχος Γαλατσίου μας τα είπε όλα.
-       Πως αισθάνεστε που επανεκλεγήκατε για δεύτερη φορά και με μεγάλο ποσοστό;                                                                          Αισθάνομαι πως δικαιώθηκα από τους πολίτες του Γαλατσίου, είναι τιμή μου και τους ευχαριστώ πάρα πολύ.
-       Τι σκέφτεστε να κάνετε ως αρχικό στόχο για αυτή την τετραετία;                                            Θα δώσουμε βάρος στον οικονομικό τομέα που εκεί αντιμετωπίζουμε, όλοι μας τη μεγάλη δυσκολία. Θα πάρουμε τα απαραίτητα μέτρα ώστε να υπάρχει μια καλή κοινωνική αντιμετώπιση. Επίσης θα αρχίσουμε έργα στο Καμίνι, θα δημιουργήσουμε και άλλες πλατειές και αναδασώσεις.
-       Την προηγούμενη τετραετία είχατε κατέβει στις εκλογές με κάποιον πολιτικό σύνδεσμο ενώ φέτος όχι για ποιο λόγο;                                                    
Την προηγούμενη τετραετία με είχε στηρίξει το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας και ένα ποσοστό του Π.ΑΣ.Ο.Κ. Αυτή την τετραετία με στήριξε και η Ν.Δ και το Π.Α.Σ.Ο.Κ αλλά και πολλοί πολίτες.
-       Συνέβη κάτι και ανεβήκατε στις ως ανεξάρτητος;
Όχι δεν συνέβη κάτι απλά ζήτησα συνειδητά  από την αυτοδιοίκηση να είμαι ανεξάρτητος κομμάτων, δεν είδα κάτι που να μην μου άρεσε.
-       Οικονομική κρίση πως βλέπετε την εικόνα της χώρας πως θα ξεφύγει από όλο αυτό;
Όλα είναι δύσκολα, το πιο δύσκολο είναι η ανεργία και είναι κάτι που δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Προσπαθούμε με κονδύλια και με προγράμματα.
-       Αληθεύει ότι η Ελλάδα θα μπορούσε να είχε ξεπεράσει την κρίση χωρίς να μπει στον μηχανισμό;
Αν και οικονομολόγος δεν είμαι, είδα μέσα το μνημόνιο ορισμένα έπρεπε να γίνουν.  Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Από εκεί και πέρα ας τα βρουν οι πολιτικοί .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου