Δευτέρα, 14 Μαρτίου 2011

ΚΩΣΤΑΣ ΚΡΟΜΜYΔΑΣ: Ο ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΑΙ Η ΞΕΝΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΖΕΥΓΑΡΙ…


Μας έκανε την τιμή να μας αποκαλύψει αν και δεν το συνηθίζει. Είναι «ο κακός της Ελληνικής τηλεόρασης» αλλά τόσο καλός στην πραγματικότητα. Δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από τον Κώστα Κρομμυδά. Συνεπέστατος στη συνάντηση μας αθλητικά ντυμένος ο Κώστας μας αποκαλύπτει πράγματα για το Σωτήρη της  επιτυχημένης σειράς  «η ζωής της άλλης» και ως ανήσυχο πνεύμα δεν αρκείτε εκεί και μας μιλάει και για την σειρά με τίτλο «Χωρίς όρια » που πρωταγωνιστεί στον ΑΝΤ1.
-       Καλησπέρα Κώστα μου.
-       Καλησπέρα Κατερίνα.                              
 1.    Θα ξεκινήσω και εγώ με ερώτηση για τη σειρά « τη ζωή της άλλης.» Ήσουν την περσινή χρονιά είσαι τη φετινή θα συνεχιστεί και του χρόνου;                                                                                                         Θα συνεχιστεί μέχρι του χρόνου τα Χριστούγεννα.
2.    Εσύ θα συμμετέχεις και την επόμενη χρονιά;                                               Εγώ θα είμαι μέχρι το τελευταίο επεισόδιο. Αλλά πώς θα είμαι…
3.    Θα  αποκαλύψεις την Ξένια;                                                                   Δεν πρόκειται να σου πω. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι με την Ξένια θα είμαι ζευγάρι, ουσιαστικά θα συμμαχήσουμε για να καταφέρουμε πολλά πράγματα που θα είναι να γίνουν από δω  και πέρα. Τώρα πως θα τελειώσει η σειρά ούτε εγώ ο ίδιος δεν γνωρίζω εκατό τις εκατό. Έχει κρατηθεί μυστικότητα σ αυτό…

4.    Για το δικό σου το ρόλο να υποθέσουμε ότι θα αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση;                                                                                            Όχι ο Σωτήρης θα πάει στις Μπαχάμες…( πλάκα κάνω)
Δεν θα μας αποκαλύψεις πώς θα τελειώσει ο ρόλος του Σωτήρη; Έστω να έχουμε μια εικόνα.
  Αν ρωτήσεις δέκα ανθρώπους θα σου πουν πως πιστεύουν ότι θα τελειώσει ο ρόλος του Σωτήρη.
2.    Αναλαμβάνοντας το ρόλο αισθάνθηκες και ευθύνες διότι είναι η πιο επιτυχημένη σειρά αυτή τη στιγμή στη ελληνική τηλεόραση. Πως αισθάνθηκες εσύ και οι υπόλοιποι ηθοποιοί με την αποχώρηση του Όθωνα Μεταξά;
Ο Όθωνας έφυγε επειδή το ήθελε να φύγει. Εγώ στεναχωρήθηκα γιατί είχαμε μια πολύ καλή συνεργασία. Κάθε ένας κάνει τις επαγγελματικές του επιλογές. Από εκεί και πέρα ήρθε ο Αλέξανδρος που είμαστε καλοί φίλοι, είχαμε καλή συνεργασία, είναι θέμα και επιλογή του Όθωνα.
         7. Νιώσατε ανασφάλεια μήπως ο κόσμος έχει συνδυάσει τον Όθωνα με το ρόλο και ο ερχομός του Αλέξανδρου επηρεάσει αρνητικά;
            Όχι εγώ προσωπικά θα αισθανόμουν ανασφάλεια για το δικό μου το ρόλο. Εφόσον δεν έγινε κάτι στο δικό μου το ρόλο ,όπως συνεργαζόμουνα με τον Όθωνα  συνεργάστηκα και με τον Αλέξανδρο δεν είχα πρόβλημα. Είναι θέμα παραγωγής και θέμα του κόσμου πως θα το πάρει.
8. Η απόφαση να αποχωρήσει ο ρόλος του Στέφανου από τη σειρά ήταν καθαρά ελληνική πρωτοβουλία. Ήταν από την αρχή συμφωνημένο η προέκυψε στη συνέχεια;                                                                                              Έχουν ακουστεί πολλά πραγματικά δεν ξέρω.
9. Σε ταυτίζουν με τους ρόλους σου; Επειδή συνήθως παίζεις τον κακό.
Είναι εύκολο να σε ταυτίσει κάποιος. Να σε κατατάξει κάπου και να πει είσαι κακός. Το θέμα είναι πώς κάνεις εσύ τον κακό δεν είναι όλοι οι κακοί το ίδιο. Από κει και πέρα δεν έχω πρόβλημα δεν με πειράζει καθόλου.
10. Έχεις ταυτιστεί με τους ρόλους σου;
Όχι πηγαίνω στα γυρίσματα συνειδητοποιημένος.
11. Πόσο δύσκολο είναι να πρωταγωνιστείς σε μια καθημερινή σειρά;
Είναι πάρα πολύ δύσκολο. Πρέπει να είσαι σε εγρήγορση να μαθαίνεις σε λίγο χρόνο πολύ καλά τα λόγια. Πρέπει να διαβάζεις ατελείωτες ώρες. Έχει μεγάλη δυσκολία όταν είχα συνεχόμενα γυρίσματα δεν προλάβαινα να διαβάσω τόσο όσο ήθελα. Επίσης οι σκηνές μοιάζουν πολύ μεταξύ τους και πρέπει να τις ξεχωρίζεις στο μυαλό σου για να μην μπερδεύεις τα λόγια.
12. Θα το ξανά έκανες
Ναι και φυσικά θα το ξανακάνω.
13. Πώς αισθάνεσαι που έχεις μπει στα σπίτια όλων μας;
Εάν έχω μπει από τώρα φαντάσου κατά πόσο θα μπω στη συνέχεια. Τι έχουμε Μάρτιο; Αν μιλήσουμε την επόμενη σεζόν τον Νοέμβριο που θα έχει ξετυλιχτεί και ο ρόλος θα δείτε πως ο Σωτήρης θα είναι πρωταγωνιστικός ρόλος. Έχω κάνει επιτυχίες όχι όπως αυτή τη φορά αλλά ξέρω πως είναι, είμαι δεκαέξι χρόνια στο χώρο, όπως ξέρω ότι αυτό δεν κρατάει πολύ καιρό, δεν κρατάει πάρα πολύ και αυτό λέω στα νέα παιδιά που παίζουν στη σειρά.
14. Έχεις κάνει πολλές σπουδές.
Έχω κάνει πολλά σεμινάρια. Έχω αποφοιτήσει από το Κρατικό θέατρο. Δεν έχουν σημασία οι σπουδές μαθαίνεις και στη συνέχεια με ότι κάνεις.                                                                               

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου