Παρασκευή, 4 Φεβρουαρίου 2011

MICHAEL JACKSON KING OF POP


Michael Jackson king of pop είναι ο μοναδικός τίτλος που θα μπορούσα να δώσω για έναν star σαν τον Jackson. Στις 25 Ιουνίου 2009 και μόλις σε ηλικία 50 ετών απεβίωσε ο δημοφιλής βασιλιάς της pop λόγο υπερβολικής δόσης ενός θανατηφόρου κοκτέιλ παυσίπονων ενέσεων . Μυστήριο καλύπτει τον αιφνίδιο θάνατο του βασιλιά της pop διότι πολλοί αναφέρθηκαν σε αμέλεια του γιατρού και η νεκροψία δείχνει καθυστέρηση 30 λεπτών για να ειδοποιηθούν οι πρώτες βοήθειες τα οποία μπορεί να προκάλεσαν το μοιραίο συμβάν.
Η καριέρα του Michael Jackson ξεκίνησε σε ηλικία 6 ετών ως κεντρικός τραγουδιστής στο συγκρότημα που είχε δημιουργήσει ο πατέρας του και αποτελούταν από τα αδέλφια του με το όνομα  Jackson five. Οι πρώτη δισκογραφική δουλειά του συγκροτήματος είναι στις 18 Δεκεμβρίου το 1968 και ονομάσετε Diana Ross present the Jackson five ( η Νταιανα  Ρος παρουσιάζει τους Jackson five.) To Mαιο του 1970 ηχογραφούν το δεύτερο δίσκο τους με τίτλο ABC όπου ξεπέρασε σε πώλησεις τον πρώτο και έφτασε στο Ν4.
Η πρώτη σόλο ηχογράφηση για τον Michael έγινε  το 1971αλλα δεν αποχώρισε από το συγκρότημα, την ίδια χρονιά ο δίσκος του συγκροτήματος δεν είχε την ίδια απήχηση στον κόσμο. Το 1979 ο Michael ηχογράφησε άλλο ένα δίσκο με τίτλο off the wall μεγάλη όμως επιτυχία γνωρίζει το 1982 με το Thriller όπου είναι ο πρώτος δίσκος σε πώλησεις  ακόμα και σήμερα έχοντας πουλήσει 104 εκατομμύρια αντίτυπα. Το video clip του thriller είναι  μια καινοτομία και στην ουσία είναι η αρχή. Πρώτη φορά βλέπουμε την απεικόνιση ενός τραγουδιού μέσα από μια ιστορία.  Στη συνέχεια ακλούθησαν και άλλες επιτυχημένες δουλειές όπως το 1987 το bad ,1991 το dangerous, 1995 history, 1997 blood on the dance floor, 2001 invincible και βεβαίως πολλά  video clip στα οποία συμμετέχουν διάσημοι ηθοποιοί.            Στην προσωπική ζωή του Michael δεν πηγαίνουν όλα καλά όπως στην καριέρα του το 1992 ο βασιλιάς της pop κατηγορείτε από ένα ανήλικο αγόρι για σεξουαλική παρενόχληση η υπόθεση έλιξε καταθέτοντας ο Michael ένα μεγάλο ποσό ως αποζημίωση στο αγόρι και στον πατέρα του. Σήμερα λίγες μέρες μετά το θάνατο του Jackson ο ενήλικας πλέον βγαίνε με δηλώσεις και αναιρεί τις τότε κατηγορίες
Έκανε ένα γάμο με την κόρη του βασιλιά της rock  Lisa marie Prislay που διήρκησε 22 μήνες. Στη συνέχεια παντρεύτηκε την προσωπική του νοσοκόμα Deppie  η οποία εργαζόταν στον προσωπικό του δερματολόγο  με την οποία απέκτησαν δυο παιδιά την Paris και τον Prins. Απέκτησε έναν γιο ακόμα  αλλά δεν ξέρουμε την ταυτότητα της μητέρας του ο ίδιος ο Jackson είπε ότι είχε κάνει συμφωνία να μείνει άγνωστη η ταυτότητα της. Το 2001 κατηγορήθηκε ξανά για σεξουαλική παρενόχληση  το δικαστήριο τον αθώωσε.
Τέλος ο Michael άφησε διαθήκη η οποία είχε συνταχτεί το 2002 και αφήνει την κηδεμονία των παιδιών και την περιουσία  του στη μητέρα του, σε περίπτωση άρνησης της μητέρας τα παιδιά τα αναλαμβάνει η φίλη του Dianna Ross επίσης ένα μεγάλο μερίδιο θα δοθεί σε ιδρύματα. Με το θάνατο του βασιλιά της pop ο θρόνος έμεινε κενός, μεγάλη η απώλεια για την μουσική το τραγούδι το χορό. Ας ελπίσουμε ότι θα εμφανιστούν και άλλα αστέρια σαν το Michael.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου