Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

Έβγαλαν νεκρό τον «Μανωλάκη» του «Καφέ της Χαράς» ;;


Μακάβριο κι όμως αληθινό. Κυκλοφόρησε από χτες το βράδυ η είδηση πως ο «Μανωλάκης» από το «Καφέ της Χαράς» ή αλλιώς ο Πάρης Σκαρτσολιάςβρέθηκε νεκρός στο σπίτι του. Το άρθρο εμφανίστηκε στο zougla.gr, το οποίο αναφέρει μάλιστα ότι έφυγε λόγω χρήσης ναρκωτικών!! Η σεναριογράφος του «Καφέ της Χαράς» Άννα Χατζησοφιάεπικοινώνησε με το site και διέψευσε την είδηση, λέγοντας πως «χαίρει άκρας υγείας» . Προφανώς και δεν έχουμε κάποια άλλη ενημέρωση για το παιδί, αλλά μάλλον η Άννα Χατζησοφιά κάτι παραπάνω θα ξέρει. Και αν όντως δεν ισχύει η είδηση, μήπως αποδεικνύει ότι οι ειδήσεις πρέπει να διασταυρώνονται και να υπάρχει ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ του τι γράφεται; Όχι γιατί μπορεί να έρθουν και μηνύσεις μετά και δε θα έχουν και άδικο…
Update: επικοινώνησε μαζί μας δημοσιογράφος και φίλος του Πάρη και μας είπε να ενημερώσουμε πως το παιδί είναι καλά και πως γράφτηκαν ανοησίες.
Update #2: Από την αρχή διευκρινήσαμε ότι δεν πιστεύουμε την «είδηση» αλλά την αναφέρουμε κυρίως για να τα βάλουμε με τον τρόπο που βγαίνει κάτι τόσο μακάβριο τόσο εύκολα. Το παιδί είναι μια χαρά, υπήρξε ενημέρωση, και δε χρειάζεται να συζητηθεί άλλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου